Clea
Tillbaka till huvudsidan

Bli en
  Clea Städare

Ansök I Appen!

Så här fungerar det

Kort information

Arbeta som frilans städare eller registrera ditt städ företag och tjäna pengar med Clea. Som Clea partner får du en begäran om städjobb i realtid i appen och tjänar pengar när du vill. Du kan logga in/registrera dig via appens formulär eller registrera dig Facebook och Google utan krångel. När registreringen är genomförd kommer du ombedes ladda upp nödvändiga dokument såsom ID handling för att slutföra din ansökan.

Så här fungerar det

Väl som Clea partner sätter du dina egna priser som du vill erbjuda. När du har färdigställt din profilinformation granskar vi den och laddar upp din profil i Clea appen.

Intresserad? Ladda ner appen och registrera dig.

Flexibla tider

Bestäm när du vill arbeta. Det perfekta deltidsjobbet - vi erbjuder flexibla arbetstider! Det är enkelt: Ladda ner appen för Clea städare och registrera dig så är du i gång och utför städuppdrag på nolltid.

Väx med oss

Bygg upp din städar profil i Clea genom vårt betygsystem. Högre betyg från kunder ger mer jobb och bättre betalt. Häng med på vår resa till att bli Sveriges största städtjänst. Utvecklas med oss och våran lukrativa affärsmöjlighet

Allt du behöver är

En iPhone 4s (eller senare modell) eller en Android phone (4.2 eller senare modell) med internet data.

Ett svenskt personnummer och ett svenskt bankkonto.

Att vara 18 år eller äldre.

Har du städföretag ?

Det går även att ansluta ett städföretag till Clea. Som företagspartner har ni en egen admin och er personal har vår app i sina telefoner. Ni sätter egna priser och väljer själva vilka städare som är online i appen. För mer information Maila: [email protected]

Clea

Följ oss på Sociala Medier

Taptogatan 6, 115 27 Stockholm